Sunday, April 13, 2014

http://www.b9robotbuildersclub.com/menu.asp coach usa gnuu

http://www.isklar.no/oldsite/aspnet_client.asp I de store landlige områder, to tusen år, frem til i dag, er den nessekongene styresett, er den sentrale regjeringen til å håndtere de enorme landsbygda av de kondisjonerte. Stol på styringen av nessekongene, hvorav ingen vet ulempene, men gjennom tidene, kan ingen løse det. Hanli Tao spurte : *** nike free run tror kan løses ? Nikket, Han Lihong sa : Bare *** løst. Pause, deretter forklart : styringsmodell er en form for eierskap av landlige land i avgjørelsen, bror, nike store at nasjonale regjering har den minste mulig å gjenopprette landet fra utleiere, delt likt mellom bonde ?

Road : Kina nitti prosent er bønder,nike sko, problemet er ikke løst, det kan ikke løse noe, vil Kina ikke alltid være sterk. Kina til å være sterk, må vi løse bøndenes problemer, så Kina må ***, *** trenger land voldelig revolusjon. Land nødvendig *** voldelig revolusjon, naturlige midler for å styrte Kuomintang. Følelsesmessig, er dette rett og slett uakseptabelt, men intellektuelt, men måtte innrømme at det ikke er helt ubegrunnet brødre.

Kina trenger ***, må også KMT. Han Lihong si disse ordene, Hanli Tao øyne blinket. Han Lihong fortsatte : *** skarp opposisjon Kuomintang og de ​​to politiske partier, nike store tror Kina er det beste ut av situasjonen, ifølge halvparten av alle parter, som ikke kan gjøre noe, og da må danne en koalisjonsregjering. På denne måten, coach usa som ikke gjør det, som vil være til høsten, og tvinger begge parter vil gjøre vårt ytterste, hver hverandre. *** Utjevning av land eierskap, KMT igjen eller ikke, vil bli tvunget til å bevege seg i denne retningen.

No comments:

Post a Comment