Thursday, March 13, 2014

http://www.uggbootsaustralia.com.tw ugg outlet vqve

Gud vet ugg hur enade de olika stadsstaterna och vampyren kriget. Vet bara början av slaget av de stora fördelarna med mänskligheten. Gradvis omvandlas till inneslutning krig. Varade i mer än ett decennium, båda sidor led stora förluster.vet fortfarande inte hur hjärnskador, men elden av kriget mer kraftfullt. Vampyrer är onda inkarnerad. Efter en vampyrbett, kommer människor att bli en vampyr slavar.har upprepats av detta skäl. Utveckling av kriget till slutet. Elukaduo, vampyr prins, den starkaste vampyren, vampyr förfader Kain förhäxad av kriget, att bryta balansen mellan de två sidorna.

Inom några få månader, människan ur vattnet.förblir förhärdat. Ogynnsam situation. Arthur SABER ugg outlet sticker ut. Å ena sidan finns personligen blockerat Alukaduo ugg skor pro Guard. ugg australia Hand om hjälp till guiden. Av vilka det finns många dolda hemligheter, kort sagt, SABER talas guiden. Lovade att hjälpa till i mitten av medling för att avsluta den långa kriget. Cain vill inte hjälpa till att få Elukaduo så glöm det. Slaget i slutändan ändå.

Polis är mycket tydligt att balansen har lutat att bekämpa vampyrer. Slutligen SABER desperation och alver utbytte ett villkor. Snart det inte finns några tecken på att hjältekonungensjuk och dog. SABER som ny ledare för förhandlingarna om mänskliga och vampyr. 180 graders förändring i attityd av mänskligheten,ugg australia, och enades om att fredlig samexistens. Elukaduo också kommit överens om att förslaget om nya ledare. På detta sätt skulle hela tiden ha varit slutet. Kain som en vampyr förfader ut en hel del orimliga krav, vilket leder till de strandade förhandlingarna.

No comments:

Post a Comment